'Feyenoord zoekt naar linksbuiten en wil Luis Sinisterra terughalen'
i

Pro Shots

'Feyenoord zoekt naar linksbuiten en wil Luis Sinisterra terughalen'

Noah Hoogenboezem • 13:59, 14-08-2023 / Laatste Update: 07:51, 12-12-2023

Feyenoord is druk op zoek naar een linksbuiten en het kan zomaar zijn dat er een oude bekende op de flank in de Rotterdam gaat spelen. 1908.nl meldt dat Feyenoord bezig is met een terugkeer van Luis Sinisterra.

Sinisterra was om onduidelijke redenen niet bij de wedstrijd van zijn club Leeds United dit weekend. Officieel is hij geblesseerd, maar het lijkt erop dat hij graag weg wil. Feyenoord zou hem volgens 1908.nl graag willen helpen door hem te huren.

Snelle terugkeer

Sinisterra vertrok vorig jaar voor 25 miljoen euro van Feyenoord naar Leeds, waarmee hij afgelopen seizoen uit de Premier League degradeerde. De Colombiaan speelde 4 seizoenen voor Feyenoord en was erg belangrijk in het seizoen waarin Feyenoord de finale van Conference League haalde.

Feyenoord is ook nog druk bezig met Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb en zou ook interesse hebben in Oussama Idrissi. Als Sinisterra haalbaar is dan komt Idrissi waarschijnlijk niet. Feyenoord kan wat versterking goed gebruiken na de teleurstellende start van het seizoen.