Oeps! HC Den Bosch verklapt 'vertrek' van Pedersen na uitzwaaien van zijn hockeyvriendin
i

Getty Images

Oeps! HC Den Bosch verklapt 'vertrek' van Pedersen na uitzwaaien van zijn hockeyvriendin

Trevor Wagener • 13:48, 21-08-2023 / Laatste Update: 22:28, 11-12-2023

HC Den Bosch begin maandagochtend een pijnlijk foutje op de digitale kanalen. De absolute grootmacht zwaaide hockeyster Noor Omrani uit, alleen... was de reden daartoe er nog 1 om 'geheim' te houden! Den Bosch wenste Omrani veel geluk in Italië, waar zij gaat wonen met manlief en Feynoord-speler Marcus Pedersen, maar de transfer van die laatste is nog helemaal niet in kannen en kruiken.

Omrani en de Noor zijn sinds eind 2021 een setje. De 23-jarige Pedersen, die eerder in deze transferperiode werd gelinkt met een overstap naar het Italiaanse Torino, wordt de voorbije tijd veelvuldig in verband gebracht met Sassuolo. Daar waar het voor fans van beide clubs nog wachten is op de officiële bevestiging, nam Den Bosch het heft in eigen hand.

Hockeyclub Den Bosch bevestigt transfer Pedersen

"WE GAAN JE MISSEN HELDIN!", schreef de hockeyclub in koeienletters met bijbehorende emoji's in een - inmiddels verwijderde - post op sociale media. "Op naar mooie plannen en fantastische avonturen in Italië met Marcus Pedersen!Buon divertimento (veel succes)!"

Onder de reacties van de Den Bosch-post regende het commentaren van met name voetbal- en Feyenoordliefhebbers. "Mochten jullie dit al plaatsen?", was een veelgelezen respons. "Deze bevestiging van Pedersen is lachwekkend!", schreef een ander. Koppie erbij, hockeyers.

 

 

Een bericht gedeeld door HC ‘s- Hertogenbosch Dames 1 (@hcdenboschdames1)