Gedegradeerd Heracles stelt John Lammers aan als nieuwe trainer

Joris Kaper • 12:42, 25-06-2022 / Laatste Update: 22:01, 11-12-2023

Heracles heeft John Lammers aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van de club. Lammers moet de ploeg uit Almelo helpen om komend seizoen weer te promoveren naar de Eredivisie. De 58-jarige Lammers tekent in Almelo een contract voor 2 seizoenen, met een optie voor een 3e jaar.

Lammers was in het verleden al hoofdtrainer bij Excelsior, FC Eindhoven, Jong Vitesse en het Zweedse Esbjerg fB. Hij is blij met zijn aanstelling, zo laat hij weten op de website van Heracles: "Heracles Almelo behoort in de Eredivisie. Samen met iedereen die deze mooie club een warm hart toedraagt gaan we er alles aan doen om een terugkeer op het hoogste niveau te bewerkstelligen." Daarmee is ook direct de doelstelling voor komend seizoen duidelijk.

Presentatie

Lammers wordt maandag officieel gepresenteerd bij de club uit Almelo. Later die dag staat hij voor het eerst voor de spelersgroep tijdens de 1e training van het seizoen. Heracles begint het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie op 5 augustus met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.