'José Mourinho wil Chelsea verlossen van Romelu Lukaku'
i

Getty Images

'José Mourinho wil Chelsea verlossen van Romelu Lukaku'

Bart van der Wijst • 19:38, 25-08-2023 / Laatste Update: 17:23, 11-12-2023

Chelsea heeft sinds de komst van Todd Boehly een ongekend aantal nieuwe spelers gehaald. Daardoor vergeet je bijna dat Romelu Lukaku er ook nog onder contract staat. De bonkige Belgische spits heeft geen toekomst meer op Stamford Bridge en dus is een vertrek welkom.

Lang leek het erop dat Lukaku naar Juventus zou verkassen, maar door die deal ging een streep. Toch lijkt de spits alsnog naar de Serie A te verkassen. Volgens Engelse en Italiaanse media wil José Mourinho voor de 3e keer samenwerken met Lukaku.

AS Roma

Lukaku zou op huurbasis naar AS Roma moeten verkassen. Eerder speelde hij in Italië al voor Inter. Met Mourinho werkte hij eerder al samen bij Chelsea en Manchester United.

Mourinho zelf reageerde op typische wijze op de geruchten. "Een deal rond Lukaku? De club heeft me gezegd dat we nog een spits zullen aantrekken na het binnenhalen van Sardar Azmoun (Bayer Leverkusen, red.) en dat maakt dat ik een blije trainer ben. Alleen kan ik er nog moeilijk al commentaar over geven. Azmoun heeft immers nog niet getekend, laat staan dat Lukaku dat al gedaan heeft..."