MNM lijkt definitief! 'Real Madrid staakt onderhandelingen over Kylian Mbappé'
i

Getty Images

MNM lijkt definitief! 'Real Madrid staakt onderhandelingen over Kylian Mbappé'

Eimert Pruis • 22:29, 30-08-2021 / Laatste Update: 23:48, 05-01-2024

Real Madrid heeft geen zin om tot het uiterste te worden gedreven door Paris Saint-Germain in de onderhandelingen over Kylian Mbappé. De Koninklijke legde een ultiem bod van 180 miljoen euro neer, maar PSG wil nu opeens 200 miljoen hebben. Real vindt het welletjes geweest en komt in de winter wel weer terug voor de Franse topspits. meldt het Franse RMC Sport.

PSG legde zelf ooit in 2017 180 miljoen euro neer voor de destijds 18-jarige Mbappé. Eerder leek het erop dat PSG wel akkoord zou gaan met eenzelfde transfersom, ook omdat het contract van Mbappé in Parijs nog maar een jaar doorloopt. Real kan dus terugkomen in de winter of een gok gaan wagen en hem in de zomer transfervrij op te pikken. Als Mbappé dat zelf wil tenminste. Tegen die tijd wil elke club hem natuurlijk hebben.

Het lijkt er sterk op dat een langer verblijf van Mbappé in Parijs niet tot de mogelijkheden behoren. De Franse aanvaller had zelf eerder al gezegd dat hij hoe dan ook weggaat, nu of anders uiterlijk in de zomer van 2022. Toch heeft PSG zelf een contractverlenging niet helemaal uit het hoofd gezet.

Ondertussen betekent het terugtrekken van Real 1 ding: MNM is definitief. Het aanvalstrio Lionel Messi, Neymar en Mbappé is geboren en is net zo goed en lekker als de chocoladepinda.