'Perr Schuurs neemt afscheid van Torino en kan droomtransfer maken'
i

Pro Shots

'Perr Schuurs neemt afscheid van Torino en kan droomtransfer maken'

Trevor Wagener • 10:57, 12-07-2023 / Laatste Update: 04:35, 12-12-2023

Perr Schuurs staat op het punt te vertrekken bij Serie A-club Torino. De 23-jarige ex-Ajacied speelt pas 1 jaar in Italië, maar heeft zodanig veel indruk gemaakt dat een nieuwe overgang een kwestie van tijd lijkt te zijn.

Zowel het Italiaanse Tuttosport als Voetbal International schreven woensdag dat Schuurs op weg is naar de Premier League. Naar verluidt azen Premier League-clubs Crystal Palace, West Ham United en Liverpool op Schuurs' handtekening.

'Schuurs op weg naar de Premier League'

Volgens het eerder genoemde Italiaanse medium moet Schuurs 40 miljoen euro opleveren. Ook werd gemeld dat Liverpool de voornaamste kandidaat zal zijn om de verdediger vast te leggen.

Schuurs meldde zich aanvankelijk nog wel bij Torino voor de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen, maar hoeft geen deel meer te nemen aan selectieactiviteiten.

ArrivePerrci

De Italianen betaalden ruim een jaar geleden ongeveer 10 miljoen euro aan Ajax voor zijn diensten. Daarbij prezen zij Schuurs om zijn manier van afscheidnemen: de Limburger stond er volgens Tuttosport iedereen persoonlijk te bedanken en vaarwel te zeggen.