PSG zit achter oogappeltje Ten Hag aan: 'Misschien in de zomer, waarom niet?'
i

Getty Images

PSG zit achter oogappeltje Ten Hag aan: 'Misschien in de zomer, waarom niet?'

Jeroen Rooseboom • 22:45, 08-12-2022

De steenrijke eigenaren van Paris Saint-Germain hebben weer een nieuw doelwit in het vizier: ze zijn erg gecharmeerd van Marcus Rashford, clubtopscorer bij Manchester United. Zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af.

Dan hoopt de Parijse club de Engelsman, die nu nog actief is met Engeland op het WK, in te kunnen lijven. "Hij is een geweldige speler", flirtte voorzitter Nasser Al-Khelaifi openlijk in een interview met Sky Sports. "En gratis? Als Rashford gratis is, dan gaat iedere club achter hem aan. Geen twijfel mogelijk."

Zie ook: 🎥 | Wauwie! Marcus Rashford jaagt vrije trap tegen Wales in de bovenhoek

'Er was interesse'

PSG probeerde in de zomer al Rashfords handtekening te bemachtigen, maar Al-Khelaifi zei dat het moment toen niet goed was. "We winden er geen doekjes om: we hebben met elkaar gesproken. Er was interesse, maar het was niet het juiste moment voor beide partijen."

"Misschien in de zomer, waarom niet?", vraagt hij zich af. "Als hij transfervrij wordt, dan mogen wij met hem in gesprek gaan. Maar dat doen we nu niet. Laat hem zich richten op het WK. Als we interesse hebben, zullen we in januari hopelijk met hem in gesprek gaan."