PSV kan cashen voor Bruma: 'Er is volop interesse'
i

Getty Images

PSV kan cashen voor Bruma: 'Er is volop interesse'

Bart van der Wijst • 23:06, 26-04-2021 / Laatste Update: 09:26, 07-01-2024

Armindo Bruma was bij PSV niet echt een geweldige speler, dus besloten de Eindhovenaren hem te verhuren aan Olympiakos. In Griekenland gaat het best lekker met de 26-jarige Portugees, die afgelopen weekend nog 2 keer scoorde tegen AEK Athene. Er schijnt dan ook volop interesse in Bruma te zijn, vertelt zijn zaakwaarnemer aan het Eindhovens Dagblad.

Olympiakos kan Bruma voor 7 miljoen euro kopen. "Uiteindelijk moeten zij eerst beslissen of ze willen dat hij langer blijft. Daarna is er ook een kans voor andere clubs, die Bruma over willen nemen. Voor hem is volop belangstelling. Onder meer uit Duitsland, Spanje en Turkije", zegt zijn zaakwaarnemer Catio Baldé.

Terug naar PSV?

Er bestaat natuurlijk ook gewoon de kans dat Bruma volgend seizoen in een PSV-shirt te bewonderen is, al is die kans erg klein. "Het is uiteindelijk dus eerst aan Olympiakos en als zij hem willen overnemen, kunnen ze via de koopoptie de deal sluiten met PSV. Gebeurt dat niet, dan besluit PSV over zijn toekomst en of andere clubs in beeld komen."

Bruma werd in 2019 door PSV voor 12 miljoen euro gekocht van RB Leipzig. De Portugees maakte dit seizoen op huurbasis voor Olympiakos al 7 doelpunten in 19 duels, ook was hij 3 keer de aangever.