'PSV schakelt razendsnel na vertrekwens aanvaller: speler van Manchester United op verlanglijstje'
i

Getty Images

'PSV schakelt razendsnel na vertrekwens aanvaller: speler van Manchester United op verlanglijstje'

Noah Hoogenboezem • 21:25, 08-01-2024 / Laatste Update: 10:08, 15-01-2024

PSV schakelt razendsnel door. Aanvaller Yorbe Vertessen zou willen vertrekken bij de koploper van de Eredivisie, maar PSV heeft al een vervanger op het oog. PSV heeft volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad en transfergoeroe Fabrizio Romano interesse in een vleugelaanvaller van Manchester United.

Het zou gaan om de 22-jarige rechtsbuiten Facundo Pellistri. De Uruguayaan tekende vier jaar geleden bij Manchester United. PSV zou Pellistri graag willen huren en volgens Romano zijn de onderhandelingen al gestart. Ook Los Angeles Galaxy zou interesse hebben in de Uruguayaan.

Manchester United

De Uruguayaan tekende in 2020 bij Manchester United en werd eerst nog twee seizoenen verhuurd aan het Spaanse Alaves. Hij maakte in januari 2023 zijn debuut onder Erik ten Hag in een bekerwedstrijd. Pellistri speelde tot nu toe 23 wedstrijden voor United, maar wist nog niet te scoren.

Geen deal

Het is overigens nog wel de vraag of de komst van Pellistri nodig is. Vertessen staat in de belangstelling van meerdere clubs, maar PSV heeft nog geen deal gesloten.