Sparta-directeur over volop begeerde Sven Mijnans: 'Met 1 club concreet in gesprek'
i

Pro Shots

Sparta-directeur over volop begeerde Sven Mijnans: 'Met 1 club concreet in gesprek'

Trevor Wagener • 22:20, 30-01-2023 / Laatste Update: 03:07, 12-12-2023

Gerard Nijkamp heeft tegen VoetbalPrimeur een boekje open gedaan over de huidige transferwindow bij Sparta Rotterdam. De technisch directeur van de Kasteelclub sprak in de Done Deal-podcast over de aanstaande transfer van groeibriljant Sven Mijnans. De 22-jarige dribbelaar wordt in verband gebracht met een overstap naar AZ.

En dat is op zijn minst opvallend te noemen, gezien de reuring. De bij Spijkenisse opgeleide creatieveling stond ook in de belangstelling van Feyenoord. Nijkamp zei tegen het eerder genoemde medium onder meer dat zijn telefoon continu afgaat.

'AZ kaapt Mijnans'

"Roodgloeiend, ja. Niet verwonderlijk in deze tijd. Er is voldoende beweging, zeker na zaterdag." Sparta speelde gelijk bij NEC (1-1). Op concrete namen wilde Nijkamp níet ingaan. Zo kon de td niet bevestigen of ook PSV én FC Twente daadwerkelijk interesse hadden in Mijnans.

"Zover zijn we nog niet", rondde Nijkamp af. "Die clubs die worden genoemd, hebben zich niet bij mij gemeld. We zijn op dit moment met 1 club concreet in gesprek." AZ? "De tijd zal leren of we eruit gaan komen. Of AZ aannemelijk is? Men mag vanaf nu gaan raden, ik laat me daar niet over uit."