Tottenham Hotspur doet moeilijk en houdt Harry Kane voorlopig uit handen van Bayern
i

Getty Images

Tottenham Hotspur doet moeilijk en houdt Harry Kane voorlopig uit handen van Bayern

Eimert Pruis • 15:17, 10-07-2023 / Laatste Update: 14:31, 08-01-2024

Tottenham Hotspur heeft ook een 2e bod van Bayern München op aanvaller Harry Kane afgeslagen. Dat schrijft de Daily Mail. Volgens de Britse krant meldt de aanvoerder zich woensdag gewoon op de 1e training van de Londense club.

Bayern zou 80 miljoen euro hebben geboden, een bedrag dat met bonussen nog kan oplopen. Kane heeft nog een contract tot aan volgende zomer bij de Spurs. De Londense club probeert dat contract ook te verlengen en heeft Kane 300.000 euro per week in het vooruitzicht gesteld. De Engelse spits zou echter zijn zinnen gezet hebben op een transfer naar Bayern.

Tottenham zet in op 100 miljoen

Eind juni zou Tottenham al een bod van 70 miljoen euro voor de 29-jarige aanvaller en Engels international naast zich neer hebben gelegd. Engelse media schreven toen al dat de club uit de Premier League zijn aanvoerder niet voor een bedrag onder de 100 miljoen euro zou laten gaan.

Opvolger Lewandowski

Bayern München is nog steeds op zoek naar een opvolger voor de Poolse topspits Robert Lewandowski, die vorig jaar de Zuid-Duitse club verruilde voor FC Barcelona. Volgens Bild was Bayern-coach Thomas Tuchel half mei al op bezoek geweest bij Kane om hem over te halen de overstap te maken.