'Vilhena zou willen vertrekken bij Krasnodar na ruzie op training'
i

Pro Shots

'Vilhena zou willen vertrekken bij Krasnodar na ruzie op training'

Brian Vesseur • 19:37, 16-08-2021 / Laatste Update: 23:17, 07-01-2024

Tonny Vilhena heeft in de afgelopen week ruzie gehad op de training met Krasnodar-teamgenoot Vladimir Ilyin. Trainer Viktor Goncharenko bevestigde dat. Russische media melden dat Vilhena door die ruzie wil vertrekken bij de club. Het contract van de Nederlander bij Krasnodar loopt nog tot medio 2024.

Championnat zegt dat Vilhena om een transfer heeft gevraagd en dat de Nederlandse middenvelder niet langer wil doortrainen. Vilhena zat ook niet bij de selectie tegen Arsenal Tula, afgelopen weekend. Goncharenko zei na die wedstrijd dat er inderdaad ruzie was geweest, maar dat dat er gewoon bijhoort.

De trainer ontkende dan ook dat de Nederlander wil vertrekken of weigert te trainen. Tegen Match TV zegt hij: "Dat is zeker niet waar. Ja, er was een schermutseling. Maar dat gebeurt overal en dus ook hier."

Ook is er al met Vilhena gesproken over het voorval. De trainer sprak opvallende woorden: "Vilhena begrijpt het contract op zijn eigen manier. Hij moet het nog maar eens aandachtig doorlezen om te begrijpen dat de club volledig in zijn recht staat."