'Voormalig Feyenoorder Cyriel Dessers op de radar van Serie A-club'
i

Getty

'Voormalig Feyenoorder Cyriel Dessers op de radar van Serie A-club'

Trevor Wagener • 23:47, 03-06-2022 / Laatste Update: 22:14, 08-01-2024

Cyriel Dessers is nog geen paar dagen weg bij Feyenoord of er wordt al volop gespeculeerd over zijn volgende bestemming! De 27-jarige in België geboren Nigeriaans international ligt nog tot medio juni 2024 vast bij zijn eigenlijke werkgever KRC Genk, maar kan de overstap naar de Serie A maken.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl is Fiorentina geïnteresseerd in de diensten van de aanvaller. Het medium meldde er expliciet bij dat het om een gerucht ging, maar naar verluidt is er al een gesprek geweest tussen kamp-Dessers en een delegatie van de Italianen.

Goalmachine

Als huurling kende Dessers bij Feyenoord een topseizoen. Hij werd topscorer van de Conference League, waarvan de finale in Tirana met 1-0 verloren ging. Onlangs ging Dessers door met scoren: hij maakte bij zijn basisdebuut tegen Mexico zijn 1e treffer voor Nigeria. Gers!

Cyriel Dessers naar Fiorentina? 🥉

Één van de geruchten die we opvangen. Een absoluut onbevestigd gerucht, maar ergens wel het delen waard. Volgens de brongever zou er al gesproken zijn tussen de spits en de Italianen. Afwachten wat er van klopt.

— 1908.nl (@1908nl) June 3, 2022