Zaakwaarnemer Santiago Gimenez doet boekje open: 'Twee topclubs liggen op pole position'
i

Pro Shots

Zaakwaarnemer Santiago Gimenez doet boekje open: 'Twee topclubs liggen op pole position'

Yvo van Dorst • 20:45, 26-10-2023 / Laatste Update: 18:19, 04-01-2024

Santiago Gimenez laat zich al weken van zijn beste kant zien, maar nu was het ook tijd voor het internationale publiek om zijn klasse te zien in de Champions League. Volgens de zaakwaarnemer van de Mexicaan, Morris Pagniello, is dat ook bij topclubs niet ontgaan. Er zouden 2 clubs zijn die op dit moment het meest geïnteresseerd zijn.

Concrete gesprekken met Feyenoord zijn er nog niet, aldus Pagniello in gesprek met Tuttomercatoweb. Real Madrid en Tottenham Hotspur zijn volgens de zaakwaarnemer de clubs die op dit moment het meest geïnteresseerd zijn in het overnemen van Gimenez. De Mexicaan staat dit seizoen op 15 goals in 11 officiële wedstrijden voor Feyenoord.

Pittige kluif

Voor geïnteresseerde clubs wordt het wel een pittige kluif om Gimenez los te weken bij Feyenoord. De Rotterdammers verlengden onlangs zijn contract in De Kuip tot 2027 en hij is 1 van de meest geliefde spelers onder de aanhang. Volgens eerdere berichtgeving zou zo wat de hele Europese op achter de topscorer van de Eredivisie aanzitten.