TV-gids: op deze zender kijk je op 25 september naar Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk

24 september 2021

Boksliefhebbers, opgelet! Op zaterdag 25 september is het dan eindelijk zover. Zwaargewichten Anthony Joshua en Oleksandr Usyk nemen het dan in de ring tegen elkaar op voor hun wereldtitelgevecht. Lees gauw verder om te checken waar het gevecht tussen de Brit en Oekraïner te zien is!


Lees ook: Dit is Oleksandr Usyk: een beetje gek en vooral heel geniaal
En check hier de odds van bookmakers!

In het Verenigd Koninkrijk en Ierland wordt de partij tussen Anthony Joshua en Oleksandr Usyk live op televisie getoond. Daar doet Sky Sports Box Office het. Vanuit Nederland is deze live tv-uitzending alleen te bekijken via PPV (Pay Per View).

PPV AJ v Usyk
In de meeste overige landen is deze wedstrijd van 'AJ' tegen Oleksandr Usyk in het Tottenham Hotspur-stadion niet live op tv te zien, maar alleen exclusief online via een livestream. In Nederland komt het gevecht wél live op televisie!

Hoe laat is Joshua vs Usyk en op welke zender?


In Nederland wordt de partij op RTL7 uitgezonden. De live-uitzending begint om 22.40 uur. Naar verwachting begint het gevecht in de uren daarna.

Ben je niet in Nederland, maar in het buitenland en lukt het bovenstaande niet? Geen probleem! Lees deze website door voor de ideale oplossing.