Conor McGregor haalde uit naar Daniel Cormier in verwijderde tweet: ‘Dikke klootzak’

11 augustus 2021

Conor McGregor had het de voorbije dagen op social media gemunt op voormalig UFC-vechter Daniel Cormier. Die laatste zei dat het gedrag van de Ierse grootheid de laatste tijd ongepast is en noemde het gedrag van McGregor 'een schreeuw om hulp'. Notorious liet het er niet bij zitten en plaatste een scheldkannonade op Twitter, die hij later weer verwijderde.


"Conor gaat te ver", zei Cormier recent over McGregor. De 33-jarige Ier laat zich recent steeds vaker negatief uit over collega's op social media. Zo haalde McGregor de overleden vader van Khabib Nurmagomedov meermaals aan. Daarbij sprak hij dreigend over de familie Nurmagomedov.

Ruzie
"Iemand moet zijn focus veranderen", ging Cormier verder over McGregor. "Hij heeft alles: geld, roem maar start zijn dingen steeds op een laag niveau. Waar is zijn geest, zijn focus? Het is een schreeuw om hulp. Conor moet naar een betere plek. Hij oogt ongelukkig."

Die laatste woorden schoten in het verkeerde keelgat van McGregor. Op Twitter zette hij een foto van hemzelf en zijn rivaal Dustin Poirier en bespotte het commentaar dat Cormier daarbij gaf. "Een mooie klap met rechts, namens dikke, dronken, klootzak DC" schreef McGregor. Met DC doelde hij op de initialen van Cormier. Zoals McGregor vaker deed, verwijderde hij kort na het plaatsen ook deze tweet. Oplettende Twitteraars zorgden ervoor dat de uitspraak voor eeuwig rond zal zwerven op het wereldwijde web: