🎥 | Comeback! Chris Duncan grijpt UFC-contract nadat hij zelf bíjna KO ging

4 augustus 2022

MMA-vechter Chris Duncan heeft bij de 2e van UFC-baas Dana White Contender Series hét gevecht van zijn leven gevochten. Nadat Charlie Campbell hem bijna KO sloeg, herpakte Duncan zichzelf en maakte hij het karwei in stijl af.


UFC-baas Dana White was vorige week nog een beetje boos over het niveau van de seizoens-opener van zijn eigen series, maar deze week werd de zakenman op zijn wenken bediend. Zowel Duncan als Campbell gaven alles tijdens hun ongekende slooppartij en maakten hun status als vechters in het main-event meer dan waar.

MMA-comeback
Even leek het erop dat Campbell zijn tegenstander KO zou slaan. Hij sloeg en sloeg en kreeg Duncan aan het wankelen. Die laatste liet het er niet bij zitten en met een snelle aanval verraste hij Campbell. 'The Cannibal' wist meteen niet meer waar hij was en de wedstrijd was voorbij.

De zege betekende dat Conteder Series-veteraan Duncan - samen met nog 5 andere knokkers - een UFC-contract mocht ondertekenen, tot grote blijdschap van White. "De orde bij de Contender Series is weer helemaal hersteld", aldus White.

'Signed, sealed, delivered'
Naast Duncan kregen ook Vinicius Salvador, Francis Marshall, Waldo Cortes-Acosta en Billy Goff een contract na een puik optreden bij UFC Apex. Net als Duncan won ook Goff zijn Contender Series-partij nadat hij terugkwam uit een zeer benarde positie.

Zie ook: 'Slava Borshchev slaat Chris Duncan na 28 seconden KO en grijpt UFC-contract'