Gerges heeft zin om ‘irritante’ Verhoeven neer te slaan: ‘We gaan oorlog voeren!’

20 januari 2021

ANP
hesdy gerges rico verhoeven

Hesdy Gerges mag het op zaterdag 30 januari opnemen tegen Rico Verhoeven. De 36-jarige Amsterdammer vervangt Jamal Ben Saddik en heeft ontzettend veel zin in het gevecht, zo laat hij weten in De Coen en Sander Show.


"Ik heb nog nooit een kampioen iemand zien uitdagen, maar dat was vanochtend wel het geval", begon Gerges, die een flinke metamorfose heeft ondergaan. "Ik was meteen klaar om te gaan, dat is ook iets wat mij kenmerkt als vechter. Ik heb vaker op korte termijn een partij aangenomen tegen de groten der aarde, dus dat ga ik nu ook doen."

Oorlog
Over 10 dagen staat hij al tegenover Verhoeven in de ring, maar dat maakt Gerges dus niks uit. "Hij heeft een trainingskamp achter de rug, maar ik train altijd door. Ik ben hier gewoon klaar voor, m'n mindset is zo sterk. Ik ben geen Pussycat Doll, ik ga gewoon knokken. We gaan oorlog voeren!"

Irritant
Toch heeft Hesdy wel respect voor Verhoeven, maar dan alleen als sportman. "Van man tot man vind ik hem minder, dat is gewoon een gevoel. Hij irriteert mij op de één of andere manier."