🎥 | Hét gevecht van de nacht eindigt al binnen 2 minuten door deze zieke KO 🤯

18 april 2021

Jake Paul zette afgelopen nacht de volgende stap in zijn bokscarrière met een ziek snelle knock-out op voormalig MMA-wereldkampioen Ben Askren. Het boksgevecht tussen Paul en Askren vond plaats tijdens het Thriller Fight Club-evenement in het Amerikaanse Atlanta. Paul droeg de zege op aan zijn 10 dagen geleden overleden bodyguard. Hij barstte daarna dan ook in tranen uit.


YouTube-ster Paul begon zijn bokscarrière met knock-outs van een mede-YouTuber en een voormalig NBA-slamdunk-kampioen. Zijn critici zeiden echter dat hij nog niet met een ‘echte’ tegenstander te maken had gehad en dat hij met Askren zijn borst kon natmaken. Maar Paul sloeg Askren met een rechterhoek binnen 2 minuten knock-out.

Wie is Jake Paul?
Paul besloot een paar jaar geleden om ​​zijn carrière over een andere boeg te gooien: van YouTube naar boksen. Inmiddels heeft hij zijn naam ook gevestigd in de ring, zeker na de dreun van vannacht tegen Askren, toch een van de beste MMA-vechters ter wereld.

Na de klap viel Askren tegen het canvas. De 36-jarige bokser kwam nog wel overeind, maar was duidelijk niet meer in staat het gevecht te vervolgen. Na 1.59 minuut was het klaar. Voor voormalig influencer Paul wacht na 3 knock-out-overwinningen binnen niet al te lange tijd vrijwel zeker een gevecht met een bekende bokser.