Hier kon je op wachten: rentreegevecht McGregor in recordtempo uitverkocht

10 januari 2021

BSR Agency
Conor McGregor UFC

Op 23 januari maakt Conor McGregor zijn UFC-rentree in een herkansingswedstrijd tegen oude rivaal Dustin Poirier. Ondanks coronamaatregelen mogen er op UFC 257 toch fans aanwezig zijn en dat wilden er heel veel. De schaarse tickets waren namelijk razendsnel uitverkocht.


De kaartjes voor de wedstrijd tussen McGregor en Poirier in de Etihad Arena op Yas Island, Abu Dhabi, gingen vrijdag in de verkoop en waren binnen een paar uur alweer uitverkocht. De prijzen begonnen bij 216 dollar en liepen op tot 1.360 dollar. Sowieso heeft de enorme populariteit van McGregor voor een groot deel bijgedragen aan de snelle verkoop.

Regels
De website van de Etihad Arena vermeldt een overvloed aan gezondheids- en veiligheidsregels die door fans moeten worden nageleefd. Hoewel het totale aantal beschikbare tickets niet werd aangekondigd, is op de site te lezen dat de capaciteit van de zitplaatsen verminderd is om te voldoen aan de regels van 1,5e-meter.

Titeluitdager
In 2014 stonden McGregor en Poirier al eerder tegenover elkaar. Deze partij eindigde met een winst voor de Ier McGregor. Verwacht wordt dat de winnaar van het gevecht de nieuwe titeluitdager wordt voor de lichtgewichttitel van de UFC.