Jake Paul haalt uit naar UFC-baas Dana White: ‘Betaal je vechters meer, kale zwerver’

9 juli 2021

Jake Paul heeft op Twitter uitgehaald naar UFC-baas Dana White. De boksende YouTuber is al langer van mening dat de organisatie haar vechters meer moet betalen en gebruikt zijn platform en bereik om dat duidelijk te maken. "Je bent een kale zwerver die geen interview meer kan doen zonder naar mij te worden gevraagd."


Paul schreef dat White de loopbanen en zelfs levens van vechters wilde controleren. "Daarom zal ik nooit bij UFC tekenen", schreef de pas begonnen-vechter op Twitter. "Ik heb ook nooit gezegd dat ik ooit voor UFC wil tekenen."

Lees ook: 'UFC-baas Dana White walgt van Triller en Jake Paul'

Grote bek
De online ster ging nog even verder. "Misschien mag je ooit 1 van mijn events promoten, zoals je voor Conor (McGregor) deed toen hij tegen Floyd Mayweather ging boksen. De enige reden dat jij dat deed en niet Conor zelf, is omdat jij jouw aandeel wilde."

Volgens Paul leeft White in leugens. "Elke grote vechter bij UFC heeft geklaagd over de betalingen. Jorge Masvidal, Nate Diaz, Francis Ngannou... onthoud Dana, je bent maar een cardio en kickboks-instructeur die zijn vechters meer zou moeten betalen."