MMA-vechter gaat initialen Miley Cyrus in zijn borsthaar scheren: ‘Daarna op date’

17 februari 2021

Julian Marquez vroeg afgelopen weekend Miley Cyrus op date. De vechtsporter had net een wedstrijd gewonnen en verzamelde meteen maar al zijn moed om deze vraag aan de popster te stellen. Cyrus reageerde meteen via social media maar stelde wel 1 voorwaarde: Marquez moest de letters 'MC' in zijn borsthaar scheren.


Dit gaat nu gebeuren, zo laat de vechter weten in een interview met TMZ Sports. "Ik ga het doen, maar we moeten eerst nog wat andere dingen regelen. De fans zullen er echter zeker weten voor zorgen dat ik 'MC' in mijn borsthaar scheer." Mensen kunnen namelijk geld doneren voor het goede doel en als er genoeg is opgehaald, lost Marquez de belofte in.

Bang
De 30-jarige MMA'er is er wel een beetje bang voor, want "borsthaar is toch heilig voor een man". Maar ja, voor een date met Miley Cyrus wil 'ie zijn angsten wel overwinnen.

Date
Marquez ziet het al helemaal voor zich, maar verwacht geen spectaculaire date. "We gaan waarschijnlijk een ijsje eten en daarna picknicken. Een rondje door het park lopen, langs de oceaan wandelen ofzo. Miley Cyrus is ook maar een mens, waarom zou ik allemaal rare dingen doen en heel veel geld uitgeven? Ik wil geen indruk op haar maken, maar haar gewoon beter leren kennen."