😅 | Kluts kwijt? Vlug KO-gebeukte vechter is een béétje scheel en vliegt scheids aan

18 maart 2023

Wat deed híj nou? UAE Warriors 39 van zaterdag werd voor vlieggewicht Ilkhom Nazimov een gevecht om héél snel te vergeten. De 27-jarige Oezbeek werd door de 2 jaar oudere Rustem Kudaibergenov na 8 (!) seconden knockout geslagen... en ging nadat hij bijkwam in gevecht met de scheidsrechter!


Met een rechtse overhoek tilde Kudaibergenov zijn vechtrecord naar 6-2. Terwijl de Kazach zijn feestje op acrobatische wijze in de octagon vierde, lag Nazimov (9-3-0 nu) voor pampus op het canvas en kon de gekte beginnen.

KO-gemepte MMA-vechter verwisselt tegenstander met scheids
Toen de vanuit het Russische Magnitogorsk vechtende krijger 'bij' kwam, dacht hij dat de ref zijn tegenstander was en vloog hem aan. "Hij weet niet meer wat er gebeurt", aldus de commentator van dienst. Het bijzondere tafereel in de Etihad Arena in Abu Dhabi leverde verbaasde gezichten op: men was nog amper bekomen van Kudaibergenovs vlugge top-KO of de groggy Nazimov stal op geheel eigen wijze de show.

Het maakte de zege voor Kudaibergenov er niet minder mooi op. De laatste keer dat hij de kooi als verliezer verliet, was bijna 2 jaar terug op 27 juni 2021 bij Alash Pride/Turan FC, toen Jahongir Rasulov hem na een pak rammel in ronde 2 de baas was. Nice stats!