๐ŸŽฅ | Sloperij Muay Thai: KO-knokkers delen liefst 70 (!) ellebogen uit in 1 ronde

5 augustus 2022

Dat Muay Thai een speciale sport onder de vechtsporten is, wijzen de volgende beelden wel uit. Thaiboksers Satanmuenglek en Phetsommai maakten er bij hun gevecht een waar vecht- en ellebogenfeest van! In 1 ronde vielen er zelfs in totaal 70 (!) 'hellbows'.


De 29-jarige Satanmuenglek trok uiteindelijk, na een KO-elleboog, de winst naar zich toe. De Thai vocht in zijn loopbaan liefst 314 (!) keer als prof in de ring: 12 keer in de boksring, 302 keer als kickbokser (11 om 271 winstpartijen, red). Hij waagde dan ook 37 keer een poging om zijn ellebogen op Phetsommai te laten landen.

70 ellebogen in 1 ronde
Ook kwam er een flying sidekick langs. Phetsommai deelde op zijn beurt liefst 33 ellebogen uit, voordat een elleboogstoot op het lichaam de 24-jarige sloper het gevecht kostte.

Beide vechters vechten allebei vanuit Bangkok. Phetsommai thaibokst al sinds zijn 8ste levensjaar. Na 20 dagen training zette hij zijn 1e overwinning op zijn naam. Nadien volgden 9 overwinningen op een rij voordat hij voor het eerst verloor.

Niet bang
Toen hij 17 was, verhuisde hij naar Bangkok om bij de welbekende Sor.Sommai-gym te gaan trainen. Ondanks deze KO tegen de door de wol geverfde Satanmuenglek heeft zich dat zo te zien uitbetaald!