🎥 | 14-jarig jochie jat auto van z'n ouders en ramt frontaal de bolide van bokser Errol Spence Jr.

Joris Kaper • 14:13, 11-12-2022 / Laatste Update: 08:52, 12-12-2023

Bokser Errol Spence Jr. is zaterdagnacht betrokken geweest bij een frontale aanrijding. Dat liet hij zien op zijn Insta, waar hij direct na het ongeluk live ging. Op de beelden is zijn bolide te zien, die aan de voorkant totaal vernield is.

De tegenligger was echter een pas 14-jarige jongen, die de auto van zijn ouders had 'geleend'. Hij had het voertuig blijkbaar nog niet echt onder controle, want hij ramde de bolide van de bokser frontaal met de auto van pa en ma.

Spence liet weten dat hij zijn been had bezeerd, maar dat hij voor de rest in orde was bij het ongeluk. "Hij reed door rood! Fucked my whole shit up!". Dit soort dingen gebeuren mij altijd. Gelukkig waren mijn kinderen niet aan boord van mijn auto. Shit, ik ben niet bezorgd om mijn auto. Die motherfucker raakte mij, dit is bizar."

Weer een auto-ongeval voor Spence

Het is niet de 1e keer dat Spence betrokken is bij een serieus ongeluk. Ook in oktober 2019 gebeurde dat al eens. Toen droeg hij in zijn Ferrari geen gordel, had hij gedronken en werd hij op hoge snelheid uit zijn wagen geslingerd.