WTF! MMA-vechter, 'Ongevaccineerde Moordenaar', steekt dokter dood met botje na coronaruzie

Marcel Roes • 15:00, 18-11-2021 / Laatste Update: 03:40, 12-12-2023

De Russische MMA-vechter Akmal Khozhiev noemt zichzelf online 'de ongevaccineerde moordenaar' (Unvaccinated Assassin) en hij raadt mensen aan om vooral geen prik tegen corona te nemen. Kennelijk raakte hij ook met een dokter in discussie over het coronabeleid. Ze kregen ruzie en, zo luidt de aanklacht jegens Khozhiev, daarna heeft de Rus de dokter gewurgd, gestoken en vermoord.

Dit alles vond plaats op 7 november, aldus de politie. Khozhiev gebruikte geen mes, maar prikte de dokter in de nek met botjes. Dat waren restantjes van het menu dat ze even daarvoor nog samen hadden gegeten. WTF!

Miran Ribati

Het slachtoffer is Dr. Miran Ribati, een cardioloog. De 27-jarige Rus huurde Ribati in als trainer. Om die reden kwam Ribati op bezoek bij Khozhiev, die ook zijn moeder en zuster bij zich had in Tamuning, Guam (een Oceanisch eiland).

Toen de 2 eenmaal in gevecht waren verwikkeld, probeerde een van de vrouwen ze uit elkaar te halen. Khozhiev heeft haar geslagen. De politie van Guam trof Ribati aan met zijn gezicht in een poel bloed. De vechter gaf meteen toe dat hij de dader was.

Guam

MMA-veteraan JJ Ambrose is de eigenaar van de gym Steel Athletics op Guam. Hij kent beide heren. Hij vertelt dat ze goede vrienden waren en dat Ribati hielp bij de MMA-trainingen van Khoziev. Maar toen Khoziev een ander lid van de gym aanviel werd hij uit Steel Athletics getrapt.