Conor McGregor deelt crowdfundingsactie van zieke kickbokser Robbie Hageman
i

ANP

Conor McGregor deelt crowdfundingsactie van zieke kickbokser Robbie Hageman

Joris Kaper • 20:15, 10-10-2023 / Laatste Update: 11:19, 07-01-2024

De Nederlandse oud-kickbokser Robbie Hageman is al een tijdje bezig met een crowdfundingsactie voor een tumorbehandeling in de Verenigde Staten. Zonder die behandeling heeft de Brabander niet lang meer te leven en dus probeert hij op allerlei manieren de extreem dure behandeling van een half miljoen euro te bekostigen. Conor McGregor heeft hem nu een handje geholpen.

En daar is een reden voor, want Hageman was ooit het trainingsmaatje van de UFC-legende. McGregor repostte een bericht van Hageman in zijn Insta Stories. "He Conor, je zei dat ik je om alles kon vragen. Kan je hier naar kijken? Alleen door dit te delen, kun je misschien mijn leven redden bro”, zo berichtte Hageman de Ier al in januari. "Ik heb je hulp echt nodig."

McGregor deelde het bericht onlangs en dus hopen we maar dat het effect zal hebben! De GoFundMe-pagina van Hageman vind je hier.

Glory

Hageman kreeg ruim 3 jaar geleden te horen dat hij een hersentumor heeft. Hij vocht onder meer bij Glory en nam afgelopen mei afscheid van de vechtsport.