Daphne Hari over partner Badr Hari: 'Hij wiegde 's nachts de baby, zelfs vlak voor wedstrijden'

Marcel Roes • 18:51, 28-11-2021 / Laatste Update: 19:01, 07-01-2024

Daphne Hari (35) vertelt hoe het er aan toe gaat in huize Hari, dat bestaat uit mama Daphne, papa Badr en 5 kinderen, waaronder een tweeling.

Het gesprek met De Telegraaf gaat deels over haar kook/lifestyleboek 'Delicious Dishes', maar natuurlijk vertelt ze ook wat over het reilzen en zeilen in Huize Hari.

Tweeling

"Ja, het eerste jaar was het zeker wel aanpoten", zegt ze over de periode na de geboorte van de tweeling. "Maar ik stond er natuurlijk niet alleen voor. Badr en ik deden het echt samen. Hij wiegde ’s nachts de ene baby terwijl ik de andere voedde. Zelfs toen hij midden in de voorbereidingen voor een wedstrijd zat."

En wat schaft de pot zoal bij de Hari's? "Badr eet zo vaak mogelijk ’s avonds met ons mee en dan gewoon wat de pot schaft. Niks gezelliger dan met z’n allen aan tafel. Maar daarnaast eet hij nog 4 of 5 keer per dag. Hij moet nou eenmaal aan zijn calorieën komen. Alles moet netjes worden afgewogen."

Meidenvader

Badr blijkt een liefdevolle papa te zijn. "Hij is echt een meidenvader; de grote held van zijn dochters", vertelt Daphne. "Toen de derde werd geboren en dat weer een meisje bleek, zei hij: ’Yes! Ik zou echt niet goed weten wat ik met een jongetje aan moest.’ Dat is goed gekomen, hoor."

Badr Hari

Badr Hari heeft zijn Instagram-account trouwens op zwart gezet. 'Time for a break', zegt hij.