🎥 | Had Logan Paul voor deze acties gediskwalificeerd moeten worden tegen Dillon Danis?
i

Getty Images

🎥 | Had Logan Paul voor deze acties gediskwalificeerd moeten worden tegen Dillon Danis?

Bart van der Wijst • 20:23, 15-10-2023 / Laatste Update: 12:47, 07-01-2024

Logan Paul won zaterdagavond tijdens een ongelooflijke shitshow van Dillon Danis. De voormalig MMA'er werd zelfs gediskwalificeerd voor zijn acties binnen de ring. Maar had zijn tegenstander Logan Paul juist niet uitgesloten moeten worden? Die vraag gaat rond op X (voorheen Twitter).

Danis kwam allesbehalve om te vechten. Hij deelde slecht 16 rake klappen uit, tegenover 108 rake stoten van Paul. De kooivechter had de overwinning dan ook niet echt verdiend. Toch beweren fans dat juist Paul gediskwalificeerd had moeten worden.

Security

Voor het gevecht tussen Paul en Danis was een hoop beveiliging in de zaal, ook vanuit het kamp van Paul. Toen Danis in de 6e ronde een jiujitsu-move gooide, kwam een beveiliger van Paul de ring in. Dat is tegen de regels. "No person other than the contestants and the referee shall enter the ring during a bout", valt er te lezen. Op X gaat de actie van de beveiliger rond.

Fittie

Net voor het einde van de partij ging het opnieuw mis. Danis deed weer een MMA-actie en belandde daardoor op de grond. Paul zag dat en probeerde Danis te slaan. Dat mag ook niet bij boxen. Dus vonden een aantal boksfans dat Paul en niet Danis gediskwalificeerd had moeten worden. Wat vind jij?