🎥 | Jake Paul grapt over kont van vriendin Jutta Leerdam: 'Kan dit wel in de video'?
i

ANP

🎥 | Jake Paul grapt over kont van vriendin Jutta Leerdam: 'Kan dit wel in de video'?

Marcel Roes • 14:47, 05-01-2024 / Laatste Update: 08:19, 15-01-2024

Jake Paul deed het uitstekend in 2023. De 26-jarige Amerikaan, uit Ohio, bokste een hoop geld bij elkaar, verstevigde zijn positie als internetfenomeen en had ook nog geluk in de liefde. Hij vormt een koppeltje met de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam − alsof je dat niet al wist.

- Lees ook: Dit was het bewogen jaar van tortelduifjes Jutta Leerdam en Jake Paul

In zijn 1e YouTube-video van 2024 blikt het broertje van Logan Paul terug op het jaar. "What a year", zo opent hij de video tegenover zijn dik 20 miljoen abonnees. In het overzicht gaat het over zijn boksnederlaag tegen Tommy Fury en zijn zeges op Nate Diaz en Andre Augustus. Leerdam en zijn droomhuis in Puerto Rico komen ook aan bod.

Kusjes

Vanaf minuut 5 zwijmelt Paul over "the love of my life", Jutta Leerdam dus. "Ik werd verliefd op het moment dat ik dat totaal niet had verwacht", zegt Paul. "Jutta, als je kijkt: ik hou van je. Ik hou zoveel van je. Ik mis je kusjes. Maar ik weet dat jij je droom najaagt om de snelste schaatsster ter wereld te zijn."

Kont

Jutta motiveert hem, legt hij uit. "Ik kan geen zelfmedelijden hebben, want ik weet dat mijn partner zichzelf ook helemaal kapot traint." Dat zegt hij zo in het Engels: "She is working her ass off". Waarna hij grapt: "Nou wacht, het lukt haar niet om haar ass (kont) eraf te werken. Ehh, kan dit wel in de video?"