🎥 | Jake Paul neemt de benen na woordenwisseling met Floyd Mayweather en zijn crew

Bart van der Wijst • 10:21, 09-03-2023 / Laatste Update: 00:56, 12-12-2023

Jake Paul had geen zin om opnieuw in elkaar te worden geslagen. De boksende YouTuber verloor onlangs in Saoedi-Arabië van Tommy Fury en in Miami, Florida liep hij Floyd Mayweather tegen het lijf. Na een woordenwisseling nam Paul de benen. Hierboven zie je de beelden van TMZ.

Het incident gebeurde bij de NBA-wedstrijd tussen Miami Heat en Cleveland Cavaliers. Na het duel stond Paul, die alleen een beveiliger bij zich had, oog-in-oog met Money Mayweather en zijn crew.

Pet

Paul en Mayweather hebben een verleden. Voorafgaand aan het gevecht tussen de bokslegende en Logan Paul, de oudere broer van Jake, ging het mis. Jake Paul griste toen het petje van het hoofd van Mayweather.

Uitleg

"Ik pakte toen jouw pet en daar ben je nog steeds boos over?", vroeg Paul zich af op social media. "Kom op, bro. En dan beginnen 50 kerels me letterlijk te omringen om me te bespringen. Dan ben ik er weg van, oké?"

Een bron dichtbij Mayweather legde tegenover TMZ uit wat er gebeurde. "Jake ging over de streep. Dit ging niet over het pakken van een hoed. Dit ging over Jakes opmerkingen aan Floyd over een overleden familielid van Floyd en ander ongepast gedrag onder de gordel", vertelde hij.

Krijgen we deze zomer Mayweather tegen Paul?