Jamal Ben Saddik stapt in augustus weer de ring in voor GLORY-rematch tegen Adegbuyi
i

GLORY

Jamal Ben Saddik stapt in augustus weer de ring in voor GLORY-rematch tegen Adegbuyi

Eimert Pruis • 19:14, 09-06-2022 / Laatste Update: 05:37, 12-12-2023

Jamal Ben Saddik gaat weer vechten en wel voor een rematch tegen Benjamin Adegbuyi. Het gevecht is op 20 augustus de headliner van GLORY 81 in Düsseldorf.

De bekende Marokkaans-Belgische kickbokser stapt dus toch weer de ring in voor een GLORY-duel. Bij GLORY 80, die helemaal uit de hand liep in Hasselt, werd zijn gevecht tegen Levi Rigters geannuleerd. Daarna beschuldigde GLORY-topman Scott Rudmann 'The Goliath' ervan om veel te veel geld te vragen voor het vervangende evenement. Ben Saddik was daar niet van gediend. Inmiddels hebben de mannen het uitgesproken.

Surinamer Wisse komt ook naar Düsseldorf

De twee zwaargewichten van GLORY zijn de hoofdrolspelers in Castello te Düsseldorf. Op diezelfde 20e van augustus komt ook de Surinaamse middengewichtkampioen Donovan Wisse in actie. Hij verdedigt zijn titel voor de eerste keer tegen de Duitse kickbokser Juri de Sousa.

Rematch GLORY 62

Ben Saddik-Adegbuyi is een rematch van GLORY 62 in Rotterdam. In een toernooi van 8 deelnemers (augustus 2020) bereikten zij de finale. Uiteindelijk won Ben Saddik met KO. Meer details over deze rematch maakt GLORY binnenkort bekend.