Jorge Masvidal wil Jake Paul kapot beuken: 'Kom maar naar UFC!'

Bart van der Wijst • 14:28, 21-12-2021 / Laatste Update: 19:28, 08-01-2024

Jake Paul denkt dat hij de hele wereld aan kan nu hij een gepensioneerde UFC-vechter 2 keer heeft verslagen. De YouTuber wil de ring in met mannen als Kamara Usman, Nate Diaz, Conor McGregor en Jorge Masvidal. Die laatste pikte de uitspraken van Paul nogal persoonlijk op.

"Alsjeblieft, geef me Usman, geef me Diaz, geef me Masvidal, geef me McGregor. Ik zet hen ook voor schut", riep Jake na zijn overwinning op Tyron Woodley. In een Twitter-video reageerde Masvidal op de grootspraak van Paul.

Grote praatjes, kleine bedragen

"Je kunt me verdomme niet betalen. Ik en de andere namen die je noemt, kun jij je niet betalen", foeterde Masvidal. "Ik weet wat je betaalt. Jij hebt praatjes. Jij zegt 50 miljoen daar, 100 miljoen daar. Bullshit! Ik zag je een geheimpje verklappen: ik vecht voor geld of ik vecht tegen de besten ter wereld. Jij bent geen van beide."

Masvidal hoopt dat Paul een deal tekent bij UFC. "Ik zal je kaak breken voor de ogen van heel de wereld. Als je wil, hier ben ik", aldus de 37-jarige Masvidal. De bal ligt nu bij UFC-baas Dana White, Paul en Masvidal willen allebei wel. Wie zal dit gevecht winnen denk je?