Kickbokser Tyrone Spong over aanbod Glory: 'Ik had ook om 100 miljoen euro kunnen vragen'
i

Getty

Kickbokser Tyrone Spong over aanbod Glory: 'Ik had ook om 100 miljoen euro kunnen vragen'

Sjors Tanis • 16:56, 05-07-2021 / Laatste Update: 04:02, 07-01-2024

Tyrone Spong heeft zo zijn ideeën over het recente aanbod van Glory Kickboxing. Volgens de kickbokser kwam het voorstel niet in de buurt van het door hem gewenste bedrag. Voorlopig zal hij dan ook niet te zien zijn in de ring.

In een online interview met podcasthost Giovanni Tjin vertelde Spong dat de Glory hem graag wil inlijven en kwam vervolgens met een aanbieding.

'Ik ben al kampioen'

"Het aanbod kwam echter niet in de buurt waarvoor ik zou komen vechten, verre van zelfs”, stelt Spong. "Kijk, ik had ook om 100 miljoen euro kunnen vragen, maar dat is niet realistisch, echter wil ik alleen vechten als het aanbod goed is. Ik vecht niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. Daarnaast ben ik al kampioen, dus daar hoef ik het ook niet voor te doen. Bovendien willen de fans mij graag zien bij Glory, de sociale media staan er vol mee.”

Als Glory met een goed aanbod komt wil Spong onmiddellijk voor het hoogste gaan: "Ik wil dan tegen de regerend kampioen. Of dat Rico Verhoeven of een ander is, maakt mij niet uit. Ik doe het niet voor de titel, maar een echte kampioen vecht alleen tegen kampioenen”, aldus Spong.

De verwachting is een komst van Spong naar Glory veel fans zal trekken. "Glory kent mijn waarde en die is hoog, dus willen zij mij dan zal er betaald moeten worden. Het zal zowel Glory als mij veel brengen.”