Klaar voor? Dit is het volledige programma van Rico Verhoevens HIT IT-event
i

Pro Shots

Klaar voor? Dit is het volledige programma van Rico Verhoevens HIT IT-event

Pim Huberts • 12:45, 29-10-2022 / Laatste Update: 15:11, 08-01-2024

Rico Verhoeven zal zaterdagavond de meeste klappen proberen uit te delen aan Hesdy Gerges, op zijn eigen event HIT IT. Maar welke vechtpartijtjes kunnen we nog meer verwachten in Ahoy Rotterdam? Check het volledige programma hieronder.

Lees ook: TV-gids: op deze zender kijk je zaterdag naar Rico Verhoeven vs. Hesdy Gerges

Verhoeven - die zijn Glory-wereldtitel nog niet wilde verdedigen in verband met de organisatie van dit eigen event - koos voor een combi van vechtsportspektakel en entertainment. In de ring komen genoeg muziekartiesten 'in actie'. Het evenement begint om 20.00 uur op de website van HIT IT, al is het wel pay-per-view.

Tussen al het gefeest door, staan er 4 gevechten gepland. De avond zal beginnen met een gevecht tussen 2 studenten van de verenigingen L.A.N.X. Amsterdam en Augustinus Leiden. Hierna zal er gevochten worden in de 'Celebrity Fight' tussen Dan Karaty en Michael Boogerd.

De Italiaanse Laura Pileri en de Nederlandse Denise Kielholtz zijn de enige 2 bokspro's naast Verhoeven en Gerges. Kielholtz is een Muay Thai kickbokser en mixed martial artist, terwijl Pileri een achtergrond heeft in K1 en (ook) Muay Thai. Pas helemaal aan het einde staat de absolute kraker tussen Verhoeven en Gerges op het programma.

Volledige programma HIT IT van Rico Verhoeven

Kris Kross Amsterdam

Joost Leussink vs. Jarra Schroijen (Student Boxing)

Emma Heesters

Dan Karaty vs. Michael Boogerd (Celebrity Fight)

Timor Steffens, Romy Monteiro en Rico Greene

Laura Pileri vs. Denise Kielholtz

Sam Ryder

Rico Verhoeven vs. Hesdy Gerges

Lees ook: TOTO onthult als eerste odds voor Hit It-gevecht tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges