Logan Paul keert terug in de ring, daagt McGregor uit: 'Je kan veel coke kopen voor 1 miljoen'

Trevor Wagener • 13:10, 15-08-2023 / Laatste Update: 09:06, 12-12-2023

Logan Paul moet nog vechten tegen MMA-knokker Dillon Danis, maar de inkt was nog niet droog of de oudere broer van Jutta Leerdam-lover Jake vroeg meteen al bij een andere vechter om een nieuwe 'uitdaging'! De Amerikaan daagde voormalig UFC-kampioen Conor McGregor uit voor het absurde bedrag van minimaal 1 miljoen dollar dat hij zijn maatje Danis zou gaan verslaan.

Danis en Logan Paul vechten op 14 oktober aanstaande tegen elkaar in het Engelse Manchester. Danis, die voor het laatst in 2019 een (MMA-)partij vocht, staat bekend als 1 van de corner men van McGregor. De 35-jarige Ier was dan ook maar wat blij met de terugkeer van Danis, en vierde dat nieuws met zijn volgers.

Logan Paul daagt McGregor uit

Dat zag Logan Paul ook, waarna hij Notorious uitdaagde. "Jij bent de volgende", typte de gewezen YouTuber en frisdrank-bedenker naar McGregor. Kort daarna volgde een video, met een boodschap die duidelijk was.

"Weet je wat? Kom wedden voor 1 miljoen dat ik Danis de 14e versla? Jij hebt zo veel vertrouwen altijd, en Dillon is een blutte babbelaar. Ik wéét dat je dit wil! 1 miljoen, weet je hoe veel cocaïne je daarvan kan kopen? Jij (...) drugsverslaafde. 2 dombo's, 1 avond... 14 oktober kom maar op."