🎥 | Conor McGregor komt met nieuwe docu na blessure: check hier de 1e beelden!

Matthijs Nijhuis • 16:03, 25-04-2023 / Laatste Update: 09:59, 08-01-2024

Conor Mcgregor heeft op zijn Twitter de 1e trailer geplaatst voor zijn nieuwe Netflix-documentaire. In de trailer is The Notorious openhartig over zijn blessure na het gevecht tegen rivaal Dustin Poirier. In het bijschrift laat hij weten dat "zijn verhaal nog maar net begonnen is."

Het filmpje opent met de dramatische beelden van de blessure die de Ierse vechtersbaas opliep tijdens UFC 264. De slow-motion van zijn gebroken scheenbeen is extra misselijkmakend. Daarna zien we een revaliderende McGregor in een ziekenhuisbed: "Ik dacht ook dat het allemaal voorbij was." Maar opgeven staat duidelijk niet in het Ierse woordenboek: "Het is McGregor Forever. En dat moet je niet vergeten!"

Docu op 17 mei

De documentaire, (uiteraard) genaamd McGregor Forever is vanaf 17 mei te zien op Netflix. Volgens Conor is het dus pas het begin van de McGregor-legende. Dit jaar trekt hij voor het eerst weer zijn handschoentjes aan, in een gevecht tegen de Amerikaanse Michael Chandler. Wanneer de return precies plaatsvindt, is nog niet bekend.