Mike Passenier over ruzie met Badr Hari: 'Begon te schreeuwen en mij te douwen'
i

ANP

Mike Passenier over ruzie met Badr Hari: 'Begon te schreeuwen en mij te douwen'

Marcel Roes • 13:54, 20-11-2023 / Laatste Update: 06:16, 08-01-2024

Mike Passenier is de trainer van kickboksheld Badr Hari. Ze hebben inmiddels een hechte band, ze vertrouwen elkaar blind. Maar dat was vroeger anders. Het duurde even voordat ze elkaar echt begrepen.

In een podcast van FunX vertelt Big Mike over de ruzietjes uit hun verleden.

Discussie

Het was echt niet zijn droom om ooit met Bad Boy Hari samen te werken. "Ik had niet zoveel met hem. Er was altijd wel iets. Ook al gaf ik Badr een compliment, eindigde het in een discussie", vertelt Passenier.

Vlam in de pan

Een keer na een gewonnen gevecht in Kroatië zei Passenier dit: "Ik ben blij dat je gewonnen hebt, want ik dacht eigenlijk dat je een misinvestering was". Het was een grapje, gezegd met een knipoog. Maar Hari pikte het niet.

"Toen ik dat zei, sloeg de vlam in de pan. Hij was woest, begon dingen naar me te schreeuwen en was me aan het douwen. Ik dacht: weet je wat? Bekijk het lekker. Ik heb iedereen daar gelaten en ben toen alleen naar het hotel gelopen. De volgende dag hebben we geen woord meer tegen elkaar gezegd."

Geloof en politiek

Later, in 2005, gingen ze dan toch samenwerken. Wel moest Hari zich aan deze regels houden: "Als je niet komt trainen, meld je je af. Verder praten we niet over geloof of over politiek. That's it."