🎥 | Indonesische vechter pakt aso's HARD aan in winkel: 'Wilde alleen snacks en luiers kopen'

Trevor Wagener • 20:29, 09-08-2023 / Laatste Update: 00:01, 12-12-2023

Topvechter Rudy Agustian maakte maandag iets leips mee in een lokale mini-supermarkt in de stad Tangerang: de 37-jarige Indonesische muaythai-kampioen kreeg bij het afrekenen ruzie met 2 andere winkelbezoekers, waarna de doorgaans rustige Rudy Golden Boy de mannen keihard aanpakte.

Agustian, die als MMA-vechter verbonden was aan ONE Championship, gaf kort daarna tekst en uitleg van het incident op zijn eigen Instagram-account. Agustian (7-4 in MMA) gaf aan door de mannen te zijn uitgedaagd.

Vechter sloopt lastpakken in winkel

Op beelden, die op het Instagram-account Kabarbintaro staan, is te zien hoe Agustian eerst in discussie geraakt met de man naast hem. Als de man in het zwarte shirt de knokker vervolgens begint te duwen, is het spreekwoordelijke hek van de dam.

"Kijk alsjeblieft de hele video, mensen..." schreef de vechter op zijn sociale media. "Nu lijkt het alsof ik ben begonnen, maar dat was niet zo." Agustian gaf aan juist op weg te zijn naar zijn familie. "Ik kwam van een vechtevenement en wilde gewoon nog even snel wat snacks en luiers halen."

'Golden boy'

Toen de mannen lastig werden, deed hij wat hij moest doen. "Ik pakte ze aan nadat zij fysiek werden. 1 van hen schopte de winkeleigenaar ook nog. Daarbij hebben ze ook mijn helm gesloopt, voordat ze allemaal wegrenden." De politie heeft aangegeven de zaak te onderzoeken.