🥊 | Mocro Maffia-acteur gaat voor flinke stap in zijn carrière en mikt vol op UFC-contract
i

ANP

🥊 | Mocro Maffia-acteur gaat voor flinke stap in zijn carrière en mikt vol op UFC-contract

Yvo van Dorst • 20:34, 13-07-2023

Yousri Belgaroui is al jaren een grote naam in de vechtsport, maar de meeste mensen zullen hem kennen als de bodyguard van 'Paus' in de serie Mocro Maffia. Die rol neemt de 31-jarige Tunesische Nederlander goed op zich, maar hij wil toch in de vechtsport verder. Hij gaat proberen een UFC-contract af te dwingen.

Via Dana White's Contender Series wil Belgaroui proberen om de UFC binnen te komen. Op 29 augustus vecht hij tegen Marco Tulio Silva. Nadat alle gevechten in de TV-show zijn geweest, beslist White wie er een contract krijgt in de UFC.

Alex Pereira

Belgaroui heeft ook een flinke geschiedenis met oud-middelgewichtkampioen in de UFC, Alex Pereira. De Braziliaan en de Tunesiër vochten meerdere keren tegen elkaar op Glory en nu zijn ze trainingspartners. Pereira reageert ook enthousiast onder de post, waarin het gevecht wordt aangekondigd.

Mocro Maffia

In het huidige seizoen van Mocro Maffia is Belgaroui te zien als bodyguard van het hoofdpersonage 'Paus', gespeeld door Achmed Akkabi. Vanwege het enorme postuur van de vechter hoeft hij in de serie weinig te zeggen om de vijanden bang te maken.