Moneyfight op komst: 1 van deze 4 vechters wordt de tegenstander van Jake Paul
i

Getty Images

Moneyfight op komst: 1 van deze 4 vechters wordt de tegenstander van Jake Paul

Yvo van Dorst • 16:57, 17-10-2023 / Laatste Update: 20:02, 07-01-2024

Jake Paul liet het gisteren via social media zelf weten, op 15 december gaat de influencer en bokser de ring weer in. Wie de tegenstander wordt van het vriendje van Jutta Leerdam is alleen nog onbekend. Online wordt er natuurlijk genoeg geroddeld en dit zijn de 4 vechters die daarbij het meest worden genoemd!

1. Mike Tyson

Mike Tyson is de naam die het meest naar voren komt in de geruchten. De bokslegende die een stuk zwaarder is dan Paul, zou hem respecteren en vertelde eerder al dat hij open stond voor een gevecht met de jongere bokser. Als de partij tussen de 2 doorgaat wordt er naar schatting een bedrag van 300 miljoen euro opgehaald(!)

2. Jorge Masvidal

Ook Masvidal gaf eerder al eens aan dat hij Paul graag een kopje kleiner wilde maken. De UFC-ster die meerdere keren voor de welterweight-titel vocht, stopte vorig jaar als MMA-vechter en heeft ook een verleden met de vorige tegenstander van Paul, Nate Diaz. Online lijkt Masvidal op dit moment de meest realistische opponent.

3. Tommy Fury (Rematch)

Ook een logische keuze zou een rematch zijn met Tommy Fury. De Engelse bokser versloeg afgelopen weekend de beste vriend van Logan Paul, KSI, en won eerder ook al van Jake Paul. De Amerikaan zou een rematch tegoed hebben en het kan best zijn dat die over een paar maanden wordt ingezet.

4. Conor McGregor

Of het een hele realistische optie is, dat valt te betwijfelen. McGregor daagt zo wat de hele vechtwereld uit, staat nog onder contract bij de UFC en moet nog altijd tegen Michael Chandler vechten. Maar Jake Paul is een man van de moneyfights en dan is McGregor natuurlijk een reële optie.