🎥 | Oei! 'Iron' Mike Tyson beukt in op medepassagier in het vliegtuig

Joris Kaper • 18:26, 21-04-2022 / Laatste Update: 21:34, 11-12-2023

Bokslegende Mike Tyson is woensdagavond weer ouderwets losgegaan! Dit keer niet in de ring, maar in het vliegtuig, waar hij een medepassagier flink op zijn bek heeft gemept.

De voormalig 3-voudig wereldkampioen in het zwaargewicht leefde de afgelopen jaren in betrekkelijke rust. Waar 'Iron Mike' vroeger regelmatig de krantenkoppen haalde dankzij zijn explosieve karakter, was dat de laatste jaren niet meer zo. Tot nu dan, want de 55-jarige oud-bokser ging in een gereedstaand vliegtuig helemaal door het lint!

Vervelende passagier daagt Tyson uit

Nadat een medepassagier in het vliegtuig onder meer een selfie had genomen met Tyson, bleef deze vervolgens tegen hem praten en daagde Tyson zelfs uit door grappen over hem te maken. Tyson verzocht de enthousiaste passagier meerdere malen om te stoppen met praten tegen hem, maar zonder succes. De wereldkampioen zwaargewicht besloot daarop om hem zelf het zwijgen op te leggen. Na het incident is Mike Tyson uit het vliegtuig gestapt, dat nog niet was vertrokken. De medepassagier is daarna naar de politie gestapt.

Is de woede van Tyson terecht? Check hier de beelden van zijn medepassagier voorafgaand aan de meppen van Iron Mike: