📸 | 'Paddy the Baddy' betaalt verloren weddenschap uit in muntjes van 10 en 20 cent

Bart van der Wijst • 19:54, 12-10-2022 / Laatste Update: 08:54, 12-12-2023

Paddy Pimblett, bij vechtsportliefhebbers beter bekend als Paddy the Baddy, is een man van zijn woord. Vorig voetbalseizoen sloot hij een weddenschap af met Tom Kavanagh. Pimblett verzekerde Kavanagh ervan dat zijn geliefde Liverpool de titel zou grijpen in de Premier League, Kavanagh dacht dat ManCity zou winnen. Uiteindelijk had laatstgenoemde gelijk.

De weddenschap verwaterde bij Paddy, maar Kavanagh onthield het. Afgelopen weekend zocht hij contact op met de UFC'er. In eerste instantie zonder succes, want Pimblett dacht dat Kavanagh een oplichter was.

Screenshot

"Begin vorig jaar, voordat hij zijn debuut maakte in de UFC, sloot ik met hem een weddenschap af", vertelde Kavanagh tegenover JOE. "In het begin geloofde hij me niet, dacht hij dat ik een oplichter was en noemde me een zwerver. Ik slaagde erin een screenshot te vinden die ik een jaar geleden in mijn groepschat had gezet en kon het zo bewijzen."

Dus mocht Kavanagh op bezoek bij een trainingssessie van zijn grote held Paddy Pimblett. "Hij nodigde me uit om hem en zijn team te zien sparren en om zijn weddenschap te betalen", blikte Kavanagh terug. "We kwamen daar aan en werden begroet door Molly McCann. Paddy maakte zijn sessie af en kwam zijn schulden aflossen, maar ik wist niet dat hij me met 10 en 20 centjes zou betalen."