🎥 | Logan Paul smijt taart tegen kop van Dillon Danis

Bart van der Wijst • 22:48, 22-08-2023 / Laatste Update: 05:57, 12-12-2023

Het ging er dinsdagmiddag gezellig aan toe bij de persconferentie in Londen voor de gevechten tussen KSI en Tommy Fury en Logan Paul en Dillon Danis. Met dat hoge testosterongehalte was het natuurlijk vragen om problemen, en die kwamen er.

Bij het perspraatje in Londen hing een gespannen sfeertje door al het trashtalken in aanloop naar de gevechten. Nu al barstte de bom, dat belooft wat voor het evenement in oktober.

Taart

MMA'er Danis is al de hele week bezig om Paul door het slijk te halen. De YouTuber/worstelaar gaat trouwen met Nina Agdal. Agdal ging in het verleden met meerdere andere bekendheden en dat wilde Danis maar wat graag weten. Via X (of Twitter) deelde hij de ene na de andere post over Pauls verloofde met een andere man.

De video:

In Londen nam Paul alvast enigszins revanche. De influencer nam een hele grote verjaardagscake mee van Danis, die met een blauw oog op een stretcher lag. Later in de persconferentie smeet hij een stuk naar de MMA'er, daarna brak de hel los. Ook achter de schermen was het behoorlijk onrustig tussen de twee.

KSI vs. Fury

Paul tegen Danis is het 2e grote gevecht tijdens MF & DAZN: X Series – The Prime Card. Het main gevecht gaat tussen KSI en Fury. Ook zij vlogen elkaar in de haren dinsdag.

De gevechten vinden plaats in de Manchester Arena op 14 oktober.

De cake die Logan Paul bij zich had: