TV-gids: check hier hoe laat en waar je de bokspartij tussen Tyson Fury en Francis Ngannou kunt zien
i

Getty Images

TV-gids: check hier hoe laat en waar je de bokspartij tussen Tyson Fury en Francis Ngannou kunt zien

Yvo van Dorst • 19:26, 26-10-2023 / Laatste Update: 21:27, 07-01-2024

De langverwachte bokspartij tussen Tyson Fury en Francis Ngannou vindt dan eindelijk plaats op zaterdag 28 oktober. 'The Battle of the Baddest' tussen de 2 zwaargewichten is de partij waar alle boks- en MMA-fans al weken naar uitkijken. Check hier plaats en tijd zodat je de partij tussen Fury en Ngannou kunt zien!

Fury en Ngannou gaan 10 rondes lang de strijd met elkaar aan in Riyadh, een stad in Saudi-Arabië. Bij de partij staat de WBC-titel van de Engelsman niet op het spel. Wel werd er al heel veel gepromoot voor het gevecht. Zo kregen de heren onder andere een standbeeld in Londen.

Waar kun je Fury vs Ngannou zien?

De partij tussen de 2 zwaargewichten vindt plaats in een speciaal gebouwde arena in Riyad. De wedstrijd is op de site DAZN Boxing te volgen via een Pay-Per-View. Voor €10 kun je de hele avond naar het evenement kijken met als klapstuk de partij tussen de Engelsman en de vechter uit Kameroen.

Hoe laat kun je Tyson Fury vs Francis Ngannou zien?

Voor Nederland is het qua tijd vrij gunstig dat de partij in Saudi-Arabië wordt gehouden. Het PPV-evenement begint namelijk om 19.00 uur Nederlandse tijd en de verwachting is dat Fury en Ngannou rond 23.00 uur de ring in zullen gaan. Op de kaart staan naast de 2 zwaargewichten nog een aantal gevechten.

Volledig programma voor evenement Fury vs Ngannou:

MAIN EVENT: Tyson Fury vs Francis Ngannou

Fabio Wardley vs David Adeleye

Joseph Parker vs Simon Kean

Arslanbek Makhmudov v Junior Anthony Wright

Moses Itauma vs Istvan Bernath

Martin Bakole vs Carlos Takam

Jack McGann v Alcibiade Duran Galvan