🎥 | UFC-topper Tyron Woodley wil wel tegen Jake Paul vechten: 'Ik blaas zijn kop eraf'

Trevor Wagener • 16:55, 14-05-2021 / Laatste Update: 17:20, 08-01-2024

Als het aan UFC'er Tyron Woodley ligt, vecht hij liever vandaag dan morgen tegen de boksende YouTuber Jake Paul. De 39-jarige voormalig UFC-kampioen vertelde aan TMZ helemaal klaar te zijn met 'cultuurbarbaar en idioot' Jake Paul.

Jake Paul kwam, samen met broer Logan, onlangs weer geforceerd in het nieuws nadat Jake de pet van bokslegende Floyd Mayweather jr. stal op de mediadag van Money en Logan Paul. Jake Paul kreeg vervolgens veel klappen en opnieuw zwaaide de discussie op of YouTubers wel of niet de ring in moeten.

Stoerdoenerij

Woodley noemde Jake Paul een 'cultuurbarbaar'. Ook noemde hij de 24-jarige blaffer een fucking macho. "Hij doet heel de tijd stoer", aldus Woodley. "Jake daagt iedereen uit behalve mij. Ik ben de enige en de echte die hem een pak rammel kan geven."

Ook moest hij lachen om de skills van de nog redelijk onervaren Jake Paul. "Zelfs mijn honden bewegen niet zoals hij!" Woodley staat, ondanks zijn staat van dienst, open voor een gevecht met Jake. "Ik kan morgen al klaar zijn om tegen hem te vechten. Iedereen roept wel van 'oh Jake, vecht tegen mij' en zo, maar zij zitten niet in die positie. Ik wel."

Oi oi Floyd

Woodley nam het eveneens op voor Mayweather jr. "Misschien is Floyd wel blij als ik het gevecht doe in plaats van hijzelf. Ik blaas Jake's hoofd er wel af, hoor!"