Van viraal gaan, naar niet meer gaan: OnlyFans-ster Daniella Hemsley verbannen door Kingpyn Boxing
i

Screenshot/Kingpyn

Van viraal gaan, naar niet meer gaan: OnlyFans-ster Daniella Hemsley verbannen door Kingpyn Boxing

Bart van der Wijst • 15:19, 21-07-2023 / Laatste Update: 23:52, 11-12-2023

Daniella Hemsley werd vorige week wereldnieuws nadat ze bij het Kingpyn Boxing-event haar tieten liet zien na haar zege op Ms. Danielka. Dat is haar hard te komen staan, want Kingpyn meldde donderdag in een statement dat de OnlyFans-ster niet meer welkom is bij hun bokswedstrijden.

Nadat Hemsley hoorde dat ze had gewonnen, trok ze haar sportbh omhoog. De kijkers thuis en in het publiek konden even meegenieten. Na afloop zei ze dat het een ongelukje was.

Statement

In het statement schrijft Kingpyn Boxing dat ze de best mogelijke evenementen aan willen bieden. Dat is door de actie van Hemsley mislukt, zeggen ze. "Onze excuses aan iedereen die van streek was tijdens de uitzending", aldus de organisatie.

Hemsley zou in actie komen tijdens de finale, maar dat gaat niet door. Ook neemt ze even afstand van de sport. "We zullen nu onze aandacht richten op de Kingpyn Finals, waarbij we allemaal meer dan ooit vastberaden zijn om de grootste avond van influencer-boksen te houden en het allerbeste te laten zien van de sport waar we allemaal van houden."