Rapper KSI heeft er zin in: gaat het opnemen tegen profbokser Ivan Nikolov

16 augustus 2022

Getty

Internet-celebrity KSI heeft zin om te vechten. Nadat hij laatst al aankondigde dat hij zou gaan boksen tegen rapper Swarmz, gaat hij op dezelfde avond ook de ring in tegen de Bulgaarse profbokser Ivan Nikolov.


De gevechten zullen plaatsvinden op 27 augustus in de O2 Arena in Londen. De rapper zou eigenlijk eerst de ring in gaan tegen Alex Wassabi, maar die moest zich terugtrekken vanwege een hersenschudding. Zijn nieuwe tegenstander is Ivan Nikolov. Dat is een 43-jarige Bulgaar die tot nu toe 21 wedstrijden bokste. Daarvan won hij er 3 en eindigden er 2 in een gelijkspel.

FIFA-videos
KSI, die bekend werd door FIFA-video's op YouTube, heeft sindsdien zijn repertoire uitgebreid met rappen, Sidemen en boksen. Vooral zijn gevechten met YouTube-collega Logan Paul zorgden voor veel aandacht. De eerste wedstrijd tussen de twee kemphanen eindigde in een gelijkspel, waardoor er natuurlijk een rematch gepland moest worden. Die won KSI en dus had hij de bragging rights voor de komende periode tussen de 2 YouTube-boksers.