Rico Verhoeven wil maar 1 partij: en dat is Hesdy Gerges alsnog de hele ring door slaan

20 januari 2021

Hesdy Gerges schrijft op zijn Instagram dat hij klaar is voor een ultieme clash met Rico Verhoeven. "I am what i am, and that’s all that i am! @ricoverhoeven let’s go! Osu!" De kickbokser zou Jamal Ben Saddik dan moeten gaan vervangen tijdens GLORY 77, omdat Ben Saddik geblesseerd is geraakt in aanloop naar dit titelgevecht.


Ook Rico Verhoeven lijkt wel zin te hebben in een potje rammen tegen Hesdy Gerges. "Hesdy heeft me bijdehand aangesproken op social media", zei Verhoeven tegen het AD. "En ik heb met hem nog een rekening te vereffenen in de ring naar aanleiding van de eerdere confrontatie bij de persconferentie na het gevecht tegen Badr Hari. Er moet een nieuwe tegenstander komen voor volgende week zaterdag en wat mij betreft is dat Hesdy.”

Lees ook: ‘Dit wordt waarschijnlijk de vervanger van Jamal Ben Saddik tegen Rico Verhoeven’

Persconferentie
Gerges was bezoeker van de persconferentie na Collision 2 tussen Verhoeven en Hari, toen hij plotseling begon te schreeuwen en riep ‘hij was gewoon beter!’. Verhoeven reageerde furieus. "Jij moet je mond houden en gewoon je handschoenen aantrekken. Dan sla ik jou ook de hele ring door!”

Nadat zijn trainer Dennis Krauweel hintte op een nieuw titelgevecht tussen Verhoeven en Gerges, zei Verhoeven destijds: ,,Dat is helemaal geen wedstrijd. Ik heb hem al 2 keer verslagen. Ga in een hoekje zitten en lekker met jezelf bezig zijn. Aandachtszoeker.”