🎥 | UFC-ster Rodriguez wordt GEK van vreugde na TKO-zege van maatje Moreno

1 augustus 2022

Vechttopper Brandon Moreno boekte bij UFC 277 in Dallas een heerlijke zege op Kai Kara-France. De 28-jarige Mexicaan stopte de Nieuw-Zeelander met een smerige trap in de lever in de 3e ronde. Dit tot groot plezier van zijn maat en landgenoot Yair Rodriguez.


Lees ook: 'King of the Streets kondigt partij van vechter en Feyenoord-hooligan Brian Hooi aan'

De 29-jarige 'Pantera' werd helemaal gek toen Moreno de verlossende acties op Kara-France loste en daarmee de interim vlieggewicht-titel pakte. Op video's is te zien hoe Rodriguez volledig uit zijn panty vliegt en van blijdschap haast niet weet wat hij met zijn ledematen aan moet.

UFC-ster juicht voor vriend
Sowieso was Moreno licht in het thuisvoordeel in Dallas maar met matties als Rodrigues, komt het qua support wel goed. De 2 zijn al jaren vrienden, nadat zij elkaar ontmoetten in 2013. Na een loopbaan vol trainingsprogramma's, toernooien en gevechten, vertegenwoordigen beiden de UFC.

Moreno wacht een titelgevecht met kampioen Deiveson Figueiredo. Rodriguez versloeg recent Brian Ortega op TKO en wacht op een uitdagende tegenstander. Ook aast de Mexicaan op een titelgevecht.

Zie ook: 'Neus MMA-vechter Blake Perry breekt neus: bot staat in standje volgende week na keiharde knie van Marcel McCaine'